Wat heeft Het Zeeuwse Hert u te bieden?

Het Zeeuwse Hert biedt u producten die bij uitstek in de herfst geserveerd kunnen worden. Gewoon aan tafel op een doordeweekse avond, maar misschien ook wel om uw bezoek en gasten te kunnen verrassen. Niet alleen het vlees is van de hoogste kwaliteit, maar ook het verhaal en de herkomst is een mooie bijkomstigheid om aan tafel te kunnen vertellen!

Welke producten kunt u verwachten van Het Zeeuwse Hert? 

Het Zeeuwse Hert biedt u een divers assortiment hertenproducten aan. Van biefstuk, rugfilet en sukade tot aan gehakt, burgers en een stoofpotje. Dit alles aangeboden in diverse, met zorg uitgekozen, pakketten die u op de website kunt bestellen. Heeft u een suggestie of verbetering? Laat het ons weten.

De Zeeuwse Kip

Naast de hertenproducten bieden wij u ook kipproducten aan van De Zeeuwse Kip. De kippen worden net als de herten op onze boerderij gehouden.

Onze kippenboerderij heeft een wintergarten of eenvoudig gezegd een overdekte vrije uitloop. Hierin staan luzernebaaltjes uit de grasdrogerij die in ruifjes zitten, pikstenen en dennenboompjes. In de stallen zijn er zitstokken en picknickplaatsen. Er is ook een warmtebron; een houtkachel die op snoeihout draait. Deze verwarmt alle stallen. De eieren worden hier uitgebroed en wij dragen de zorg over de kippen tot ze worden overgedragen aan de vleesverwerker. Onze kippen krijgen vooral voer met veel eigen granen. Dat heeft veel invloed op de kwaliteit van het kippenvlees.

We willen met onze kippenboerderij het milieu zo min mogelijk belasten. We gaan respectvol om met onze kippen en de natuur. In alle facetten van het productieproces: van het uitbroeden van de eieren tot de verwerking en de verpakking van het kippenvlees. Daarnaast is onze boerderij volledig energieneutraal dankzij zonnepanelen en de houtkachel op snoeihout. Dit snoeihout is afkomstig uit de regio.