De Zeeuwse Boer BV. is het bedrijf van de familie Noordhoek in het hart van Zeeland, waar vele vormen van landbouw naast elkaar worden bedreven. Er is akkerbouw, maar er worden ook scharrelkippen gehouden en edelherten. Het vlees van de herten en kippen wordt onder eigen merken verkocht, De Zeeuwse Kip en Het Zeeuwse Hert.

De boerderij van De Zeeuwse Boer is volledig energieneutraal dankzij zonnepanelen en de houtkachel op snoeihout dat afkomstig is uit de regio.

Kippenboerderij

De Zeeuwse Kip

We leveren kippenvlees met een duidelijk en transparant verhaal en gaan respectvol om met onze kippen en de natuur om ons heen. Van het uitbroeden van de eieren tot de verwerking en verpakking. Iets waar we trots op zijn en waardoor u verantwoord van onze heerlijke kipproducten kunt genieten.

Hertenboerderij

Het Zeeuwse Hert

Onder de naam ‘Het Zeeuwse Hert’ verkopen wij hertenvlees van de hoogste kwaliteit van onze eigen hertenboerderij in het rustieke Wolphaartsdijk, midden in het hart van Zeeland. Hier krijgen de edelherten de rust en de ruimte om optimaal en zo natuurlijk mogelijk op te groeien.